Nagradno žrebanje


Zaradi velikega števila prijav v dnevnem Centru šolskih aktivnosti v naravi – Mozirski gaj smo se odločili, da tudi v letošnjem šolskem letu ponovimo nagradno žrebanje šol vključenih v naše vsebine.

Na nagradnem natečaju lahko v prihodnjem šolskem letu sodelujete:

  • vse šole z oddelki, katere ste se/se še boste prijavile za obisk dnevnega Centra šolskih aktivnosti v naravi v šolskem letu 2016/2017.
  • individualno učitelji, kateri omogočijo prijavo vsaj 5 oddelkov predmetne ali razredne stopnje na njihovi šoli, lahko pa tudi s kombinacijami drugih šol. S tem se bodo ti učitelji uvrstili v nagradno žrebanje drugega kroga, kjer bomo izžrebali 3 oddelke, kateri bodo zaradi učiteljeve ambicioznosti brezplačno obiskali Mozirski gaj. Ti učitelji bodo prejeli tudi simbolično nagrado 4 brezplačnih kart za obisk Mozirskega gaja (prevzeli jih boste lahko pri vratarnici vhoda v park na vaše ime in priimek).

Ob zaključku šolskega leta 2016/2017 bomo izžrebali 3 oddelke (oddelek = 28 učencev), kateri se bodo obiska v dnevnem centru Mozirski gaj udeležili z brezplačno vstopnino in izvedbo delavnic v naravi. Vse prejete nagrade bo mogoče izkoristiti v šolskem letu 2017/2018. Vsi nagrajenci boste osebno obveščeni preko elektronske pošte, zato vas pri prijavah dosledno prosimo za natančnost podatkov.


Uradni rezultati žrebanja

Ob zaključku šolskega leta smo izvedli nagradno žrebanje šolskih skupin, katere so v šolskem letu 2015/2016 obiskale delavnice Centra šolskih aktivnosti v naravi – Mozirski gaj. Izžrebane so bile skupine sledečih osnovnih šol:

  • OŠ OTOČEC
  • OŠ BRATOV POLANČIČEV MARIBOR
  • OŠ ŠTORE

Vse izžrebane šole in učitelji, kateri ste prijavili šolske skupine boste o gratis obisku naravoslovnih vsebin v šolskem letu 2016/2017 obveščeni tudi po elektronski pošti.