Sponzorirane gredice

Imejte svojo cvetlično gredico.

Park zadnjih 15 let upravlja Ekološko hortikulturno društvo Mozirski gaj, katerega prihodke predstavljajo pobrana vstopnina, blagovni prispevki slovenskih vrtnarij, ter v zadnjem času čedalje več sponzorskih prispevkov podjetij, ki jim v zameno zato uredimo v parku reklamno - cvetlično gredo.

Želimo si, da se nam pridružite kot dolgoletni lastnik enega dela našega parka - to je cvetlične grede, ki bi na kar najboljši in najbolj viden način našim obiskovalcem predstavljala vaše podjetje.

Posaditev gredice - dvakrat letno

Za finančni prispevek od 1.000 do 2.000 EUR neto (odvisno od velikosti grede), vam bomo dvakrat letno posadili vašo cvetlično gredo, ki bo tako skozi celotno sezono v polnem cvetenju razveseljevala naše številne obiskovalce in predstavljala vaše podjetje.

Poleg zasaditve bomo gredico označili tudi s tipskim napisom vašega podjetja. Resnično se bomo zelo potrudili, da bo gredica, katera predstavlja vaše podjetje redno vzdrževana in negovana.

Poleg reklamne grede se lahko predstavite v našem parku tudi z sponzorsko zastavo, transparentom, ob naših prireditvah pa še z kakšno reklamno akcijo (letaki, hostese,…).

Kontakt
Darko Bele, predsednik društva
T: 041-691-939

Oglejte si fotogalerijo


Kontakt

Mozirski gaj - park cvetja

T: 03 5832 719
E: info@mozirskigaj.com
GPS koordinate:
46º20'23.76'' N 14º57'39.56'' E

Odprto vsak dan od sredine
aprila do sredine oktobra
od 9. do 19. ure.
 
© 2009-2012 Vse pravice pridržane.
Mozirski gaj, Hribernikova ulica 1, 3300 Mozirje

  Pridružite se nam tudi na Facebook-u