Aktualno
V SOBOTO, DNE 18.6.2016 BO V PARKU MOZIRSKI GAJ ORGANIZIRAN DRUŽINSKI FESTIVAL J ... Več
MOZIRSKI GAJ JE ODPRT VSAK DAN MED 9. IN 19. URO. Več
rss

Sponzorirane gredice

Imejte svojo cvetlično gredico.

Park zadnjih 15 let upravlja Ekološko hortikulturno društvo Mozirski gaj, katerega prihodke predstavljajo pobrana vstopnina, blagovni prispevki slovenskih vrtnarij, ter v zadnjem času čedalje več sponzorskih prispevkov podjetij, ki jim v zameno zato uredimo v parku reklamno - cvetlično gredo.

Želimo si, da se nam pridružite kot dolgoletni lastnik enega dela našega parka - to je cvetlične grede, ki bi na kar najboljši in najbolj viden način našim obiskovalcem predstavljala vaše podjetje.

Posaditev gredice - dvakrat letno

Za finančni prispevek od 1.000 do 2.000 EUR neto (odvisno od velikosti grede), vam bomo dvakrat letno posadili vašo cvetlično gredo, ki bo tako skozi celotno sezono v polnem cvetenju razveseljevala naše številne obiskovalce in predstavljala vaše podjetje.

Poleg zasaditve bomo gredico označili tudi s tipskim napisom vašega podjetja. Resnično se bomo zelo potrudili, da bo gredica, katera predstavlja vaše podjetje redno vzdrževana in negovana.

Poleg reklamne grede se lahko predstavite v našem parku tudi z sponzorsko zastavo, transparentom, ob naših prireditvah pa še z kakšno reklamno akcijo (letaki, hostese,…).

Kontakt
Darko Bele, predsednik društva
T: 041-691-939

Oglejte si fotogalerijo


Kontakt

Mozirski gaj - park cvetja

T: 03 5832 719
E: info@mozirskigaj.com
GPS koordinate:
46º20'23.76'' N 14º57'39.56'' E

Odprto vsak dan od sredine
aprila do sredine oktobra
od 9. do 19. ure.
 
© 2009-2012 Vse pravice pridržane.
Mozirski gaj, Hribernikova ulica 1, 3300 Mozirje

  Pridružite se nam tudi na Facebook-u